ledige pladser

 

I er altid velkommen til at skrive jer op til den behovsdato, I ønsker, da der uventet kan opstå en ledig plads. Nederst på siden ser I næste ledige pladser i Æblestjernen, som vi forventer det ud fra, hvordan situationen ser ud lige nu. Hvis jeres behovsdato ikke fremgår af listen, så tøv ikke med at spørge. Vi kan hvis det passer ind lave overlap. Vi søger piger til de næste pladser, da vi oplever en ligelig sammmensætning af køn giver en mere harmonisk flok, men alle er selvfølgelig velkomne til at søge om de ledige pladser.

Skriver I jer op til en behovsdato der ikke fremgår på siden her, vil I blive skrevet direkte på listen og først inviteret på besøg, hvis der skulle opstå en ledig plads. Ved vores forventede ledige pladser, er et besøg før opskrivning altid en forudsætning. Det er vigtigt I kommer og møder os og oplever stedet først. Der er mulighed for at aftale besøg efter lukketid kl. 16.00, hvor vi sætter en lille times tid af til jer. Besøget er altid efter aftale og helt uforpligtende. Det er vigtigt at I mærker efter, om det vi kan tilbyde jer, er det helt rigtige for jer og vi vil derfor anbefale at I går hjem herfra og sover på det, og giver os endelig besked i dagene efter besøget, hvis I ønsker at lade jeres barn opskrive. Går I herfra og har brug for at få svar på flere spørgsmål, så er I mere end velkommen til at ringe i vores telefontid og komme på et ekstra besøg.

Særligt de fremviste ledige pladser et år frem i tiden skal tages med forbehold, da der kan ske meget med pladssituationen på et år. I den henseende kan vi først give lovning på en plads maks 6 måneder før behov, også ift at lægge puslespillet ift børnenes fødselsdatoer, så vi kan overdrage til børnehave og have nye opstart her i Æblestjernen jævnt fordelt hen over hele året. Kontrakt underskrives typisk cirka fire til fem måneder før behovsdato.

OBS: Vær opmærksom på at der ikke ydes kommunal friplads til børn i privat pasningsordning, som det ser ud nu.

OBS: Vær ligeledes opmærksom på ved optag og tildeling af en plads her, at kommunen ikke udbetaler barselsdagpenge eller hjemmepasningstilskud samtidig med tilskud til pasning i privat pasningsordning. Så med mindre I er fleksible, vil I derfor være nødt til at aftale ferie eller orlov med jeres eventuelle arbejdsgiver i indkøringsfasen.

OBS: Ved tildeling af plads skal I ligeledes være opmærksom på, at I får afmeldt den plads I vil få tilbudt fra det kommunale, da I ellers kan risikere at skulle betale for begge steder den første måned.

OBS: Vær også opmærksom på at det kræver bil at komme hertil, med mindre I bor inden for 1-2 kilometers afstand. Vi bor ude på landet på en højderyg, hvor en cykel om vinteren kan være udfordrende.

 

Ledige pladser opdateret Februar 2023

1. August 2023

August/ September 2023

1. April 2024

1. August 2024

1. September 2024